Buiten koken op echt houtvuur. Speel met temperatuurzones & proef de subtiele smaak die hout geeft aan vlees, vis en groentes. Koken op vuur geeft direct sfeer, beleving, warmte, geur en zorgt voor smaak.
In Maakt me niet uit wie er begon vertellen Eva Bronsveld en Elsbeth Teeling hoe je als ouder je kinderen kunt helpen al vroeg een fijne band met elkaar te krijgen. Daarmee geef je kinderen een stevige sociale basis voor later.
Côte & Kreeft, een heerlijk recept speciaal voor onze Naober-lezers van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost. Côte de Boeuf is de rib-eye gesneden met bot en een extra randje vet, dat geeft extra smaak aan je vlees.
Het voorjaar breekt bijna aan. Genoeg te doen in de tuin. Te beginnen met schoon- en onkruidvrij maken. Afhankelijk van de temperatuur kan de beschermende laag grond of blad weg bij de voet van planten en bollen.
Veel mensen hebben last van droge handen in de winter. Met deze tips maakt u uw handen weer zacht en soepel.
Tien jaar geleden verscheen het eerste boek over Andy van der Meijde. Toen nog over zijn leven als profvoetballer, de seksuele escapades, drugsgebruik en zijn gecrashte loopbaan.
Kester Freriks vertelt al lopend langs de IJssel de biografie van deze rivier. Hij neemt je mee naar de oorsprong, bezoekt landgoederen, doorkruist dorpen en (hanze)steden en ontmoet mensen die verbonden zijn met de IJssel.
Roelof Keen waagt zich aan een kookboek vol verhalen. De recepten heeft hij van zijn familie en ook van koks die hij sprak tijdens zijn reizen in het buitenland. De tekeningen zijn gemaakt door Gerrit Pomp uit Schoonebeek.
De Doetinchemse Henny Heuff laat in Bewegen als filosofie zien hoe je door goed te bewegen tot op hoge leeftijd gezond, fit en opgewekt blijft. De methode die ze gebruikt heet Ismakogie.