Hoe verleid je een gast in de horeca via de menukaart? Zorg ervoor dat de menukaart smaakmakende teksten bevat. Dit boek legt uit hoe.
De tuin wordt steeds kaler. Maar juist nu is de tijd om te genieten van de bezoekjes van onze gevederde vriendjes. De vogels zijn je dankbaar en jij kunt ze goed bekijken. Verwen ze met deze zelfgemaakte vogelvoer-ideetjes!
Optimaal genieten van één bloem tijdens de feestelijke decembermaand? Denk dan eens aan anthurium of cymbidium. Beide zijn als losse bloem verkrijgbaar en zijn multi-inzetbaar.
In dit jaargetijde is het is vaak te koud of te nat om naar buiten te gaan. En dus zitten we het liefst thuis bij de verwarming. Veel mensen krijgen nu last van een herfst- en winterdip. Maar daar kun je zelf iets aan doen. Wat?
In de herfst zijn een aantal bomen op hun mooist. Ze kleuren groen, geel of oranje. Violet of felrood soms. Sommige soorten zijn gul met hun vruchten. Vaak eetbaar en decoratief tegelijk!
Geniet van heerlijke kip met Ginger Ale en cheddar. Of je nu thuis bent of op vakantie, met krokant spek, kip en kaas kan het echt niet fout gaan! Een heerlijk recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
Aan het einde van de maand oktober kan er begonnen worden met het plukken van spruiten. Deze groente is evenals boerenkool het fijnst van smaak, als de vorst er een paar maal overheen geweest is.
Er zijn voldoende mogelijkheden om met een paar simpele ingrepen je keuken een nieuwe look te geven. Cilia Hofhuis adviseert klanten bij het uitkiezen van een nieuwe keuken, maar ook bij het restylen van een bestaande keuken.
Herfst bij Tuindoenerij ’t Vlijtig Loesje in Elp. Dankzij de circa tachtig bijzondere bomen heeft elk hoekje van de 5000 m2 grote tuin wel een kleurrijke blikvanger. De tuin is speciaal voor Naoberlezers open op zondag 24 oktober.