Het wordt steeds kouder buiten en binnen gaat de verwarming weer aan. En ja hoor, daar heb je dat vervelende statische haar weer. Het knettert en plakt aan je gezicht. Met deze tips voorkom je al deze ellende.
Runderhart, veel mensen gruwelen er tegenwoordig van. Maar veel senioren weten het nog goed, runderhart in de stoofschotel of de hachee. Dat was smullen! En ook nog heel gezond. Wij delen een recept van de 'Woeste Grond'.
Een webinar waarbij Catherine Keyl in gesprek ging met Edwin Wierda over de mogelijkheden van vermogensbeheer en de kansen op de aandelenmarkten. Zij hebben Yoram Knoop, CEO van het beursgenoteerde ForFarmers geïnterviewd.
Het heerlijk avondje is bijna aangebroken en jij zit nog steeds te zweten op dat ene Sinterklaasgedicht. Waar een ander de woorden zo uit zijn pen laat rollen, moet jij je hersenen laten kraken. Maar met deze tips lukt het wel!
Sinterklaas is weer in het land. Wat is er nou leuker dan rondom de sinterklaasdagen lekker te smullen van uw eigen gemaakte gerechten!? Hierbij het recept Sint Nicolaasbrood van Hanneke van der Werf van de Potten- en Pannenclub.
Zoethout, wie kent het niet? Vroeger kocht je zo'n dropstokje voor 10 cent bij de snoepwinkel om urenlang op te knagen. Maar wist u dat zoethout behalve lekker ook heel gezond is en een remedie tegen allerlei kwalen?
De Nederlandse landbouw staat onder druk. De agrarische sector krijgt steeds meer te kampen met nieuwe regulatie. Het beleid t.a.v. stikstof is hier een voorbeeld van. De boeren geven echter niet op en blijven innoveren.
Deze week ‘Big Olaf Burgers’ met cheddar-galapeno saus; een recept van Eric van Det, chef en BBQ-specialist van Roost Buitenkoken.
In 2020 hebben we meer tijd in eigen tuin doorgebracht. Voor veel mensen aanleiding om hun tuin aan te pakken. Voor 2021 presenteert Tuinbranche Nederland drie voorbeeldtuinen waarbij levend groen de basis vormt.